Het verblijf

Het is belangrijk dat de gast zich geborgen weet en zich er helemaal thuis voelt. Familie en vrienden kunnen komen en gaan wanneer het de gast en henzelf uitkomt. Het huis kent geen bezoektijden. Tijdens het verblijf kunnen familieleden, in overleg, overnachten. ThamerThuis heeft naast de gastenkamers een goed geoutilleerde keuken, een badkamer en een gezellige huiskamer.

In ThamerThuis zijn de gast, familie en vrienden meer dan welkom. Het huis wordt iedere dag schoongemaakt en wekelijks voorzien van verse bloemen. Door de medewerkers en de vrijwilligers van ThamerThuis wordt er van alles aan gedaan om een huiselijke sfeer te creëren. Overleg met familie en betrokkenen kan eventueel in de besloten sfeer van een aangrenzende vergaderruimte plaatsvinden.

Familie en/of vrienden mogen gebruik maken van de keuken om voor de gast en henzelf een (warme) maaltijd te bereiden. Ook kan de gast ervoor kiezen om voor eigen rekening de warme maaltijd van buitenaf te betrekken. De coördinator heeft hierover alle informatie.

De kamers in ThamerThuis zijn volledig ingericht, maar wij nodigen onze gast en zijn/haar familie van harte
uit, de kamer te voorzien van eigen meubels, foto's, schilderijen en andere zaken waaraan men gehecht is.