ThamerThuis bestaat dit jaar 25 jaar!

Dit vieren wij graag met (oud)vrijwilligers die in ThamerThuis of in de palliatieve zorg thuis werken of hebben gewerkt.

Wij nodigen u van harte uit voor de reünie op zondag 12 november 2023 van 15.00 – 17.30uur (inloop vanaf 14.45 uur). Locatie: Gerrit, Alfons Ariënslaan 1, 1422 BP Uithoorn.

Het belooft een gezellige middag te worden. Corry Brouwer neemt u mee in een stukje geschiedenis. Er tijd om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij hebben nog een aantal verzoeken:

  • Heeft u nog oude foto’s? Dan vragen wij u deze te mailen, vóór 15 oktober, naar thamerthuisreunie@amstelring.nl
  • Wij hebben helaas niet meer van iedereen het juiste adres/e-mail adres. Kent u nogvrijwilligers van toen, zou u willen nagaan of ze een uitnodiging hebben ontvangen? Is dit niet het geval, dan ontvangen wij graag hun e-mailadres of telefoonnummer via thamerthuisreunie@amstelring.nl. Zij zullen de uitnodiging dan alsnog ontvangen. U kunt de uitnodiging ook zelf doorgeven.
  • Wij ontvangen uw aanmelding graag vóór 1 november via thamerthuisreunie@amstelring.nl of via een bericht naar ThamerThuis,
    Kwakelsepad 2, 1424 AZ De Kwakel, 0297-540536.

Wij hebben er veel zin in en hopen u de 12e te ontmoeten.

Het organiserend comité:
Corry Brouwer, Jeannette Voskamp, Riëtte ten Brink

n.b. Ons archief is helaas niet meer actueel. Het kan voorkomen dat wij mensen uitnodigen die ons helaas al ontvallen zijn. Dat spijt ons ten zeerste en wij hopen dat u ons dit niet kwalijk zal nemen.